HJÆLP TIL LOGIN TIL KLINIKKEN

Bemærk!

Børn skal også oprettes (tidsbestilling osv skal foregå i barnets cpr.nr. - tider i forældres cpr.nr. vil blive afvist).

Gør følgende for at oprette login:

  1. Klik på et af punkterne på forsiden: RECEPTFORNYELSE, TIDSBESTILLING, E-KONSULTATION, eller den gule knap E-KONS LOGIN.
  2. Klik på "Opret ny bruger"
  3. Udfyld felterne med relevante informationer

Gør følgende for at logge ind, når du er oprettet:

  1. Klik på Login med NemID

eller

  1. Skriv CPR-nr. (på den person, henvendelsen drejer sig om) og adgangskode
  2. Klik på Log på
  3. Du får en kode tilsendt på din mail, som du bedes taste ind indenfor 15 minutter efter modtagelsen. Siden til hjemmesiden må ikke lukkes ned i mellemtiden. 
  4. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge NemID-adgang ved første login på den nye patientportal.

 

SIKKERHED

Clinea Patientportal anvender HTTPS, hvilket betyder, at al data, der udveksles mellem lægehus og patient sendes krypteret. 

At der anvendes en sikker forbindelse kan som oftest ses i adresselinien på https:// og hængelås, dog er disse ikke synlige, hvis Patientportalen er indlejret i klinikkens hjemmeside via en såkaldt iFrame. Det skal understreges, at der også ved iFrames benyttes en sikker forbindelse.

Ved login på Clinea Patientportal, foruden angivelse af personnummer samt adgangskode, vil patienten blive bedt om at indtaste en sikkerhedskode, hver gang vedkommende logger ind. Koden modtages via e-mail. Patienten vil automatisk blive logget ud af Patientportalen efter 15 minutters inaktivitet på siden. 

Sikkerheden på Clinea Patientportalen opdateres løbende for at være i overensstemmelse med Datatilsynets krav og anbefalinger i forbindelse med overførsel af personoplysninger via internettet samt datasikkerhed generelt.